PRIMĂRIA ORAŞULUI BORSEC

PRIMĂRIA ORAŞULUI BORSEC

ANUNŢ

Consiliul  local  orăşenesc  Borsec,   se  întruneşte în  şedinţă ordinară la data de 16 februarie 2007, orele 13,00 în sala de şedinţe a Consiliului local cu următorul proiect de ordine de zi:

1.   Adoptarea unui proiect de hotărâre cu privire la aprobarea participării oraşului Borsec la înfiinţarea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Pro Ţinutul Secuiesc" - Szovetseg a Szekelyfoldert Egyesiilet.

2.    Adoptarea unui proiect de hotărâre cu privire la însuşirea studiului de fezabilitate a proiectului „ Pârtia de schi".

3.   Adoptarea unui proiect de hotărâre cu privire la însuşirea studiului de fezabilitate a proiectului „ Reabilitarea drum forestier - Centura Borsec" prin programul SAPARD.

4.   Adoptarea unui proiect de hotărâre cu privire la însuşirea studiului de fezabilitate a proiectului „ Reparaţii capitale la Casa de Cultură"

5.   Adoptarea unui proiect de hotărâre cu privire la aprobarea planului de achiziţii publice pe anul 2007.

6.   Adoptarea unui proiect de hotărâre cu privire la   reconstituirea dreptului  de  proprietate  conform  art.35  din  Legea nr. 18/1991   cu  modificările  şi completările ulterioare.

7.   Adoptarea unui proiect de hotărâre cu privire la scoaterea din domeniul privat a unei suprafeţe de teren.

8.   Adoptarea unui proiect de hotărâre cu privire la închirierea unei suprafeţe de 300 mp., teren.

9.   Adoptarea unui proiect de hotărâre cu privire la înregistrarea autovehiculelor nesupuse înmatriculării.

10.  Adoptarea unui proiect de hotărâre cu privire la acordarea de reducere la impozitul pe teren şi clădiri unei persoane fizice.

11.Adoptarea unui proiect de hotărâre cu privire la valorificarea unei suprafeţe de teren.

12.Diverse.